25 апр. 2014 г.

Be Free

 Привіт - привіт!!!
Тадам!!! І знову шеббі..і знову Тільда))) Прикупила собі ще один набір )))  Тішуся)))
Тема , звичайно , весняна;) А більше нічого на думку не йде - у нас тут цвітуть вишні-черешні!!!! Одуріти можна від того запаху.....

З доцями вчора гуляла до 10 вечора - ніяк додому не могли зібратися....хрущів малявки наловили багацько...беее...я їх боюсь...невіть не боюсь, а бриджусь....а їм веселуха))) Ще й подужок лякають)))

 А пташки як співають під балконом!!!!Ех....де мої 18...романтики захотілось, прогулянок під зорями....Ну нічого...вилікую свого благовірного і підемо на променад...(бо бідний десь бронхіт зловив) І ото навіяло...
І чому весною виникає бажання кудись летіти!!! кохати і бути коханою !!! *Ах! Кружите меня, кружите!!!*)))) Напевне, про це і співають пташки;)))
 ... з отих рефлексій виникла така листівка)))


Робила її в рамках проекту Shabby cook # 8 від блогу Sabby chic Цього разу мені дістався рецепт з пташкою( бо тема була про дачу)






Віконечко я відкрила (ну щоб пташку на волю випустити, бо їй ,напевно, сумно ото в квітні сидіти в клітці;)))....а...хай летить)



Тут ембосінг і півперлинки...




 Покажу оту весну в блозі The Shabby Tea Room





За скетч дякую Vintage Cafe

І мереживне натхнення в "Совушка Славия"





На сьогодні - все!!!
Всім гарного настрою!!!
Па - па!!!


12 апр. 2014 г.

Гніздування))))

Привіт - птивіт!!!
Продовжую тему шеббі і весни)))) Цього разу листівочка про гніздечко) Ну що ще може бути весняніше?)) У Львові холод і дощі...брррр...веснааааааа, ти деееееее?
А робила я лисівку для гри Shabby cook №7 в блозі Sabby chіc .Мені дістався рецепт №2 і я мала приготувати листівку з яблуневим цвітом. Спочатку думала роздрукувати якусь картинку, а потім сіла перебирати папірці і знайшла тільдовський папірець з гніздечком і ще листок Графіки з яблуневим садом!!! Все пішло в хід! З Графіки гілочки повирізала (досить медитативне заняття...мене заспокоює) і наслоїла. Заціняйте!!!



 Чіпик закракелюрила







 Вид зверху



 Тут креще видно, що пташка припіднята на скотчі




 А тут можна слої розгледіти)










 А то банер такий красивий))) Дякую дівчатам за натхення!!!






 Скетч взяла в "Жажде творчества". Він надзвичайно підійшов до мого задуму! Ну буває ж таке ))) Я його повернула вліво на 90 градусів.





 На сьогодні - все!
Всім гарного настрою і прекрасного дня))))
Па - па!





10 апр. 2014 г.

Чайні теги.

Привіт - привіт)))
Я сьогодні з шеббі-тежиками. Робила їх по СП з Наташею Степановою. Чогось перейшла на шеббі.... Чи то весна так діє.... зовсім закинула міксмедіа... альбомчик ніяк доробити не можу...треба якогось "волшебного пенделя"))).
Ітак -красивий баннер)))


 А це мої тежики))) Фоток багато наробила....


 




І окремо кожен. Вони досить об"ємні)








 Робила його за скетчем I Love Scrap 

 дзеркально відобразила



І другий






 







 Цей за скетчем від Scrap Time




 За палітру дякую The Shabby Tea Room

 


 На сьогодні - все!
Всім гарного настрою і хорошого дня))))
Па - па!